Paard of pony huren

DROMEN

Voor velen is het vaak een droom om een eigen paard of pony te bezitten. Ze hebben echter nog geen besef wat dit eigenlijk allemaal inhoudt. En wat is een betere manier om het te leren dan om het te ervaren?

VOORDELEN

De voordelen van het huren van een pony of paard is, dat je nooit de dierenarts kosten hebt, geen hoefsmid hoeft te regelen, geen hoofdstel, zadel, dekens, borstels hoeft aan te schaffen. Ook de zorgen als je pony ziek of kreupel is heb je niet. De eigenaar zorgt voor al deze punten. Toch heb je zelf het idee dat je een eigen pony of paard hebt.

MOGELIJKHEDEN

Je kunt met mij afspreken voor welke dagen je een pony of paard wilt huren en om welke pony of paard het gaat. Daarnaast wordt de pony of het paard die je huurt gebruikt in de lessen. De huurder mag dan wel op die dag rijden, maar dan voor of na de lessen.

Wij bieden de mogelijkheid om een pony of paard te huren voor 2 of 3 dagen in de week. Er kan dan 1x of 2x in de week vrij gereden worden en 1x in de week krijg je les in een groepsles. (Naar ons idee houden de kinderen op deze manier nog tijd over voor vriendjes en vriendinnetjes of andere activiteiten maar zien ze ook dat het wel wat verplichtingen geeft.)

Op deze manier proberen we jou of de kinderen en ouders een indruk te geven over wat het nu precies inhoudt om een “eigen” pony of paard te hebben.

AAN WIE VERHUREN WE PAARDEN EN PONY’S

De pony’s en paarden worden verhuurd aan volwassenen of kinderen die bij onze ruiterclub ingeschreven staan. Daarnaast zal Kim de toestemming moeten geven dat je bekwaam genoeg bent om zelfstandig te kunnen verzorgen en rijden.

Info aanvragen verhuur paard/pony

Heb je interesse in het huren van één van onze paarden of pony’s? Vraag dan hieronder de infobundel aan met alle info, de regels en tarieven.

Info aanvraag verhuur